Ira flet për herë të parë për shtatzaninë dhe ka një mesazh të fortë

Nusja e aktorit te njohur Gaz Paja, Ira për herë të parë ka folur për shtatzëninë dhe ka pranuar kështu që një fëmijë është duke ardhur.

Ajo ka ndarë një postim në instastory, ndërmjet së cilit shpreh se është në një pritje të ëmbël ama jo në një të tillë të pa planifikuar.

“Unë nuk di të kem patur ndonjë shtatzëni të pa planifikuar, por na falni nëse iu kemi prishur axhendën e dasmave.”- ka shkruar Ira.