Ish-b.o.ksieri i njohur shkon me pushime, paguan një racion biftek … 920 Euro

Ish-b.o.ksieri o njohur Richard John Hutton ishte me pushime në ishullin grek të Mykonos se bashku me partneren e tij dhe aty i ka ndodhur e papritura.

Gjëja e fundit që priste ishte të paguante 920 Euro për një biftek.

Ai ishte duke konsumuar një vakt në restorant dhe kur erdhi llogaria nuk mund ta besonte çmimin e biftekut, plot 920 Euro!

Hutton vendosi ta postonte faturën në rrjetin social Instagram, dhe sikundër pritej, shkaktoi një mori kritikash dhe komente për çmimin.

Ajo që bie në sy tek fatura, janë çmimet e tjera të cilat janë normale, duke marrë parasysh se bëhet fjalë për Mykonos .

Fatura që ai pagoi në total arriti në gati 2,000 Euro.