Ish-ministrja habit me veshjen e çuditshme në Parlament

Një tip mjaft sportiv, nuk mbajmë mend ndonjëherë ndonjë veshje formale të zonjës Kumbaro, duke krijuar kështu stilin e saj unik që e identifikon. Këtë të enjte ajo erdhi në Parlament me një fund-pantallon të gjerë dhe shumë të pazakontë, sidomos në ato ambiente.