Ishte paralajmëruar, ndodhi ajo që pritej. Ja çfarë bëri sot Kuvendi me shpejtësiAshtu sic e kishte paralajmeruar kryeministri Rama, mazhoranca e rrëzoi sot dekretin e presidentit Ilir Metai cili ktheu për rishqyrtim ndryshimet në Kodin Zgjedhor.Pak ditë më parë, kreu i shtetit i ktheu për rishqyrtim ndryshimet në Kodin Zgjedhor dhe i bëri thirrje Kuvendit dhe qeverisë ta rishikonin edhe një herë.Sipas Presidentit Ilir Meta, me Kodin e ri zgjedhor vendi po shkon drejt zgjedhjeve ku rregullat e konkurrimit favorizojnë partinë e tij në pushtet.