Iu dhëmb kur ai ja u ‘bën’? Provoni këto pozicione dhe do shpëtoni që të dy!

Keni dhimbje gjatë aktit?

Seksi i dhimbshëm mund të ndodhë për shkak të probleme të ndryshme shëndetësore që mund të keni: Infeksione seksuale të transmetueshme, sëmundje inflamatore të pelvikut, “vaginismus”, apo trupi juaj nuk mund të prodhojë anturshëm lubrifikim të mjaftueshëm, shkruan Shkodranews.

Shkaku mund të jetë edhe psikologjik, si rezultat i çështjeve të ankthitshkruan Shkodranews. Ose ju nuk keni gjetur pozicionet e duhura.

Nëse jeni vizituar te doktori dhe sërish ndjeni dhimbje gjatë seksit, atëherë “Cospopolitan” iu këshillon të përdorni këto pozicione.