Ja shenjat më besnike të horoskopit

Demi

Demi është konservator dhe i rezervuar. Është thuajse e pamundur të të tradhëtojë.

Adhuron qetësinë dhe stabilitetin në një marrëdhënie.

Nuk e lë veten të tundohet nga emocionet e momentit.

Janë xhëlozë dhe korrektë, e nuk tolerojnë që partneri të mos jetë i tillë.

Gaforrja

Duke qenë të ndjeshëm dhe shumë besnikë, Gaforret e adhurojnë familjen.

Vështirë se mund ta tradhëtojnë partnerin. Si edhe Demi janë shumë xhelozë dhe nuk tolerojnë pabesitë.

Edhe pse duken të brishtë në pamje, Gaforret kanë një karakter të fortë.

Por në një lidhje janë shumë besnikë.

Akrepi

Shumë pasional dhe posesiv. Akrepi është një shenjë besnike.

Ashtu si Demi dhe Gaforrja, edhe Akrepi është një shenjë xheloze dhe nuk duron as të tradhëtojë, por as të tradhëtohet.

Nëse bie në dashuri, është thuajse e pamundur që të jetë në krahët e dikujt tjetër.

Bëhet agresiv nëse e lëndoni. Burimi: FemratNews