“Jam 25 vjeçe dhe e virgjër”, habit shqiptarja që rri gjithmonë lakuriq

Gjithmonë e kemi njohur për format bombastike dhe lakuriqësinë që e karakterizon. Asaj nuk i pëlqen të vishet as në dimër, e pikërisht në stinën më të ftohtë i heq të gjitha e fotografohet lakuriq në mes të dëborës.

E kemi fjalën për Iva Alikon, e cila edhe një herë na ka habitur me deklarimet e saj.

Ajo është bërë pjesë e lojës së përhapur gjerësisht në Instagram, ku persona të ndryshëm bëjnë pyetje të veçanta dhe ajo përgjigjet.

Siç duket, fama i vete Ivës nga pas, edhe falë përgjigjeve të saj. Këtë herë ajo u ka pranuar ndjekësve që është 25 vjeçe, e virgjër dhe pa të dashur.

Ju e besoni?