Jam Xhoana! Ja policja në Lezhë që vjen me një thirrje për ju

 

Nje tjeter efektive e policise se shtetit nga Lezha ka bere nje mesazh sensibilizues. Ajo shkruan:

“Mirëmëngjes nga Policia e Shtetit. Jam Xhoana, prej 3 vitesh punonjëse e Policisë Rrugore në Lezhë  së bashku me kolegun tim Mehmetin , punonjës i Policisë së Kosovës jemi në shërbim për ruajtjen e parametrave të sigurisë rrugore, veçanërisht gjatë sezonit turistik.

Fluksi është mjaft i lartë, por me shërbim të përforcuar, po ja dalim të menaxhojmë trafikun dhe ngarkesën.

Duke ju uruar pushime të mbara, për çdo shqetësim e problem, 📲 në 112 👮‍♂️”.