Jasmina puth dhe zhvesh edhe Erlindin, studio shpërthen në të qeshuraTakimi i Erliindit dhe Jasminës ishte ‘i nxehtë’ dhe pse u bë në borë. Jasmina tashmë është puthur me Andin për të cilin ka thënë se ka pëlqim, por dhe me Erlindin takimi la shumë për të thënë.Biseda/ Erlindi O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum/ Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove
Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet/ Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë/ Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimiErlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën/ Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë/ Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush