Jeni pa punë? Sapo erdhi njoftimi, hapen 80 vende pune, ja dokumenacioni që duhet të dorëzoni dhe si duhet të aplikoni

Policia Bashkiake ka nxjerrë pak më parë një njoftim, ku ka bërë me dije se të gjithë qytetarët e interesuar që dëshirojnë të bëhen pjesë e PBT, ka rinisur faza e aplikimeve dhe plotësimit të dokumentacionit për aplikim.