Jep dorëheqjen drejtori i pestë brenda pak muajsh, ky institucion po merr goditjen e rëndë

Dorëhiqet nga drejtimi i Kadastrës së Vlorës Bilbil Aliaj .

Ky është drejtori i pestë i institucionit i larguar nga drejtimi i Kadastrës prej shtatorit 2019.

Aliaj u emërua në detyrë në 4 shkurt 2020 dhe e mbajti detyrën për rreth 4 muaj.