Jetojnë me miliona shqiptarë, por ja çfarë po i ndodh ItalisëLajm i mire nga Italia fqinje. Numri i infektimeve dhe v.iktimave, sot ka shënuar një rënie të lehtë, në krahasim me dje.Mediat shkruajnë se sot janë testuar pozitivë 2,257 sot, ndërsa dje 2,578. Në total gjatë 24 orëve janë bërë 60,241 tampone, më shumë se 32 mijë më pak se dje.Sot raportohen edhe më pak v.iktima, pasi ditën e djeshme humbën betejën me COVID-19 18 persona, ndërsa sot 16. Kështu numri i viktimave në total ka shkuar në 36,002.