Jonida Maliqi u bë gazi i botës me anglishten e saj, Olti Curri e tall rëndë në Instagram

Ajo njihet si një nga këngëtaret që nuk i ka marrëdhëniet mirë me anglishten.

E kjo duket se i ka ndodhur për herë të dytë.

U komentua shumë ditën e sotme intervista e fundit e Jonida Maliqit e cila teksa shprehej anglisht u ngatërrua dhe nuk gjente dot fjalën e duhur.

Jonida po përpiqej të tregonte se nuk është fasadë, mirëpo nuk po gjente termin në anglisht e më pas përdori fjalën ‘fallco’.

Këtë moment, Olti vendosi ta kthejë me humor dhe ka realizuar një video ku shfaqet me një cakmak për të provuar se nuk është fallco.

Videon e gjeni ketu: