K.r.im i rëndë në familje, burri q.ëllon gruan e djalin dhe më pas vetëv.ritetBurri qëllon gruan dhe djalin e tij, më pas vetëv.ritet. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në periferi të Romës.Autori, një ish-roje sigurie 67-vjeçar dhe gruaja e tij humbën jetën nga plagët e rënda; ndërsa në gjendje kritike ndodhet djali i çiftit, 44 vjeçar, i cili kishte ndërhyrë për të mbrojtur nënën e tij.Çifti i bashkëshortëve gjetën v.dekjen sapo mbërritën në spital.

67-vjeçari u kishte hapur derën e shtëpisë së tij pasi gruaja dhe djali kishin shkuar për të marrë rroba dhe sende të tjera personale, pasi ata ishin larguar nga banesa.

Në kulmin e një grindje të ashpër me gruan e tij (e cila shpërtheu për arsye që nuk dihen ende), ai fillimisht e qëlloi me thikë dhe më pas me a.r.më. Ndërsa p.lumbi preku djalin, duke parë situatë, u vetëvra.

“Kjo v.rasje është si pasojë e k.oronav.irusit. Njerëzit kanë frikë nga ideja e v.dekjes, nervat janë të tensionuar. Shpresojmë që mjekët së shpejti të gjejnë trajtime të vërteta dhe një vaksinë, sepse kjo nuk është jetë”, thanë disa nga banorët e lagjes për mediat italiane.