K.rim tr.on.ditës në familjen shqiptare: Vajza v.ret babanëNjë ngjarje e rëndë ka sho.kuar të gjithë në Zvicër. Në një familje shqiptare me origjinë nga Kosova, pas një sh.erri në familje, vajza 18-vjeçare ka qëlluar për vd.ekje babanë e saj 47-vjeçar.Në vendin e ngjarjes, shërbimet e emergjencës gjetën një burrë të p.lagosur rëndë dhe dy femra të pla.gosura. Sipas policisë, bëhej fjalë për babanë, mamanë dhe vajzën e tyre.Policia ka konfirmuar se vajza ka hapur zj.arr ndaj babait.