Ka 5 forma “zogu” femrash, mësojeni cili është i preferuari i meshkujve

Kjo është një nga ato tema që femrat shmangin të diskutojnë  kur flasin me shoqet … dhe shumë kanë turp të pyesin edhe gjinekologun e tyre.

Por kurioziteti i shumë prej nesh është të dinë se si duhet të jetë një “zog” normal. Normalisht nënkuptojmë, natyrisht formën e tij.

Është pyetur një gjinekolog dhe këtu është përgjigjja e tij. Organi riprodhues femëror është shumë kompleks dhe ka forma të ndryshme. Ju duhet të dini se nuk ka formë standarde, edhe pse shumë femra i janë drejtuar kohët e fundit kirurgjisë kozmetike për të riformuar pjesën e tyre më intime.

Por kjo, sipas nesh, është e gabuar, sepse secila prej nesh është unike në llojin e vet. Dhe nuk ka asgjë të keqe të kesh një “zog” ndryshe nga ai i grave të tjera. Ka, megjithatë, 5 lloje të vaginave dhe ne do të përpiqemi t’ju tregojmë më shumë për secilën prej tyre.

  1. Si perde

Kjo është një formë shumë e zakonshme midis grave në mbarë botën, shkruan ShkodraNews. Pse e mori këtë emër? Është një emër shkencor për shkak të faktit që buzët e vogla janë shumë më të mëdha se buzët e mëdha që i ngjajnë një perdeje.

  1. Patkua:

Forma e patkoit është shumë më e zakonshme se tjetra. Këto janë “zogj” që kanë një hapje të vogël në majë dhe asnjë në fund … kjo i bën ata të marrin formën tipike të një patkoi.

  1. Bombón:

Ky lloj “zogu” ka buzë të mëdha të zhvilluara dhe është një karakteristikë e shumë grave që janë pak mbipeshë.

  1. Barbie

“Zogu” barbie është lloji që përdorin kukullat (shih Barbie-n). Dihet si Barbie për shkak të formës pothuajse të përsosur.

Buzët e vogla janë të mbuluara nga buzët e mëdha që janë të bashkuara të përkryer dhe të përafruar. Kjo është një formë më e rrallë.

  1. Tulipan

Nëse ju shikoni në ilustrimin e mësipërm ju do të kuptoni arsyen për emrin e saj. Kjo është një formë që duket shumë e ngjashme me këtë lule: buzët e mëdha mbulojnë ato të vogla duke lënë një hapje të vogël që e bën atë të duket si kjo lule e bukur. Dhe ne po ju themi një sekret … nga një studim, duket se kjo është forma e preferuar nga burrat … /Përshtati: ShkodraNews