Ka botuar historitë personale, gazetarja: Ish të dashurit e kanë problem që s’ju kam…

Iva Tiço ka qenë e ftuar këtë të mërkurë në emisionin Soiree me Jonida Shehun në Top Channel për të folur rreth librit të saj të titulluar “Për vete”, e cila tregon rrëfime që çdo vajzë single mund të shkruante.

Iva është pyetur nga moderatorja e Soiree nëse ky libër mban histori personale të saj në lidhje me ish të dashurit dhe ajo e ka pohuar.

Jonida Shehu: -Ka histori ish-ash të tutë?

Iva Tiço: – Ka.

Jonida Shehu: – E dinë ata?

Iva Tiço: – Sigurisht.

Jonida Shehu: – Ke patur debate?

Iva Tiço: – Jo fare përkundrazi.

Jonida Shehu: – E kanë pëlqyer këtë mënyrë?

Iva Tiço: -Absolutisht po. Vetëm mund të kenë një problem që pse nuk i kam përmendur me emër .

Jonida Shehu: – Kanë dashur të jenë me emër?

Iva Tiço – Po patjetër

Jonida Shehu: – Është emancipuar Tirana.