‘ Kalova t.merr, ende dridhem’, shqiptari rrëqeth kur flet për studenten që e njohu në ishull

E quan veten te pafajshem nga kjo histori e rende qe t r onditi opinionin publik grek dhe shqiptar, i riu Aleksandër Luca.

Shqiptari, ishte i arrestuar pasi dyshohej për p ë rdh u nimin dhe v r asjen e studentes Helena Topaloudi.

Gjatë gjyqit, 19-vjeçari shqiptar tha se ai ishte i pafajshëm dhe se ishte futur në b urg padrejtësisht.

“Unë jam i pafajshëm, jam në b urg padrejtësisht. Gjithçka ka kohën e saj dhe gjithçka do të korrigjohet,”-tha ai, kur u pyet nga gazetarët për vrasjen e studentes.