“Kam ab.uzuar, kam tra.dhëtuar, kam borxhe…” aktori v.ret veten duke u hedhur nga ura

Aktori 42-vjeçar, Isaac Kappy i njohur për rolet e tij në “Thor” dhe “Terminator Salvation” është hedhur nga një urë e lartë duke mbetur i v.d.ekur. Policia po heton në disa pista, por më e mundshmja mbetet ajo e vetëvr.a.sjes.

Featured image of article: “Kam abuzuar, kam tradhëtuar, kam borxhe…” aktori vret veten duke u hedhur nga ura

Isaac Kappy, u bë pjesë e mediave vitin e shkuar me dyshimin se kërcënonte Paris Jackson dhe Seth Green. Ai u akuzua gjithashtu për sulmin ndaj vajzës së Michael Jackson.

TMZ raportoi se “disa kalimtarë u përpoqën të ndalonin fizikisht Kappin nga hedhja, por nuk arritën ta mbanin atë”.

Vdekja e tij vjen pasi ai shkruajti një postim në Instagram në të cilin hedh akuza të rënda mbi veten:

“Unë nuk kam qenë një djalë i mirë. Unë kam tradhtuar shumë njerëz dhe shumë besime, kam shitur drogë, kam pasoja tatimore, kam borxhe. Unë kam abuzuar trupin tim me cigare, drogë dhe alkool….”

Kappy gjithashtu i kërkoi falje Presidentit të SHBA-së, Donald Trump dhe Jezusit për “tradhtimin” e tyre në postin e rrëmujshëm.

Shënimi i tij i papërmbajtur përfundoi me fjalët: “Ky mësim ka ardhur shumë vonë për mua, por ndoshta kjo mund t’ju frymëzojë”.