‘Kam bërë s.ks me motrën dhe të dy e pëlqyem, çfarë të bëj?’

Ja letra e djalit për tabloidin britanik ‘The Sun’.

Jam 20 vjeç dhe ajo është 17 – gati 18. Babai im u nda nga mamaja ime kur isha një vjeç dhe nuk kemi dëgjuar prej tij që nga ajo kohë. Mami u lidh me një tip dhe motra ime lindi shpejt pas.

Nena ime pati një varg të pafund burrash gjatë gjithë fëmijërisë sime.

Unë u largova nga shtëpia në Londër sa më shpejt që të mundja, edhe pse ndjehesha vërtet fajtor për të lënë motrën time vetëm me mamanë, të cilët ishin në atë kohë. Motra ime erdhi aty ku unë jetoj disa muaj më parë dhe më pyeti nëse mund të qëndrojë.

Më tregoi tmerrin që përjetonte në shtëpi.  Unë i thashë po dhe ajo qëndroi në shtëpinë time. Një natë ne të dy kishim pirë pak. Ajo filloi të qante dhe duke më thënë se ajo e urren jetën e saj.

U mundova ta ngushëlloj, ta mbështes. Se di, pastaj ne u puthëm dhe bëmë seks. Kemi kaluar së bashku tani për gjashtë muaj. E adhuroj, është e veçantë. Në shtrat është magjike.

Ajo dëshiron që ne të largohemi nga qyteti, të ndërtojmë një shtëpi diku të re dhe të kemi fëmijët së bashku, por e di që nuk mundemi.

Psikologia thotë: Ju lutemi ta ndaloni tani dhe mendoni më gjatë për këtë. Ju jeni duke e thyer ligjin se ajo është motra juaj gjysmë. Nëse vazhdon të bësh se.ks, me siguri do të hasësh në telashe serioze.

Jo vetëm kaq, por po rrezikon një shtatzëni që do të shkaktonte një dhimbje të madhe dhe probleme masive. Unë e kuptoj se e doni motrën tuaj, por kjo nuk po e ndihmon atë. Në të vërtetë ju keni hedhur themelet e një dëmi të madh emocional duke patur një marrëdhënie se.ksuale me të.

Tregojuni asaj se gjithmonë do të jeni atje si vëllai i saj, por që ju duhet të vendosni distancën mes jush për tani.