‘Kam fjetur me 20 mijë femra’, shuhet regjisori i famshëm, pak kohë pas deklaratës b.ombë

Kinematografia boterore eshte ne zi pas lajmit per humbjen e jetes se regjisorit Joel Schumacher.

Regjisori i famshëm ka vuajtur nga k.anceri vitin e fundit.

I njohur për filmat “Batman Forever” dhe “Batman and Robin”, por edhe për arritje të shumta të tjera, adaptime filmash të muzikantëve dhe videove muzikore, ai ndërroi jetë në moshën 81-vjeçare.

Regjisori do të mbetet ne memorie edhe per deklaraten e forte te tij për numrin e partnerëve që ai kishte gjatë jetës së tij.

Në një nga intervistat e fundit që dha vitin e kaluar, Schumacher foli hapur për numrin e grave me të cilat kishte fjetur.

“Është një numër dyshifror në mijëra, por nuk është aq i pazakontë”, dhe kur u pyet nga gazetarët nëse ai numër është afër 2-3 mijë, ai shtoi:”Nuk është një numër dyshifror, por një numër një shifror”, dhe më pas ai shpjegoi se bëhej fjalë për 10 deri në 20 mijë partnerë.