Kamionë të mbushur plot nga Shqipëria, kur kontrollohen në Turqi, zbulohet diçka sh.o.kuese

Autoritetet turke kane kapur nje sasi të madhe, 1.8 tonë m a rijuanë, e cila ishte fshehur dhe po transportohej nga dy kamionë me targa shqiptare.

Sic shkruajne mediat turke, ne super-aksionin u ndaluan gjithsej 9 t r afikantë, dy prej të cilëve thuhet se janë të huaj, por që nuk përcaktohet nga cili vend.

Hetimet e policisë turke për goditjen e këtij grupi të t r afikut të d rogës nga Shqipëria në Turqi kishin nisur prej gjashtë muajsh. Sipas autoriteteve, ajo ishte fshehur mes materialeve të tekstileve, në kamionët që vinin nga Shqipëria.