“Kanë qime… Janë të egër”/ Njihuni me dashnorët më të mirë dhe më të këqinj të botës

Një prej stereotipeve më të famshëm në botë është se francezët janë romantikë dhe dashnorë të shkëlqyer. Por sa e vërtetë është kjo? Një studim i “Global Search” ka pyetur 15 mijë femra për të zbuluar se cilët janë dashnorët më të mirë dhe më të këqinj, bazuar në kombësinë e tyre. Sipas rezultateve, vendin e parë e marrin spanjollët duke vijuar më pas me brazilianët dhe italianët renditen të tretët. Ndërsa stereotipi i francezëve bie poshtë pasi renditen në vendin e katërt.

Sa i përket dashnorëve më të këqinj, listën e kryesojnë gjermanët. Gratë e kanë bërë këtë vlerësim duke thënë se mbajnë shumë erë. Shikoni më poshtë listën e dashnorëve më të mirë dhe më të këqinj në botë:

Më të mirët

 1. Spanjollët
 2. Brazilianët
 3. Italianët
 4. Francezët
 5. Irlandezët
 6. Afrikanët e Jugut
 7. Australianët
 8. Zelandezët
 9. Danezët
 10. Kanadezët

 

Më të këqinjtë

 1. Gjermanët- (Mbajnë erë)
 2. Anglezët- (Janë dembelë)
 3. Suedezët – (Janë të shpejtë)
 4. Hollandezët– (Duan të kenë kontroll)
 5. Amerikanët – (Shumë të egër)
 6. Grekët – (Shumë romantikë)
 7. Skocezët– (Bërtasin shumë)
 8. Turqit – (Djersijnë shumë)
 9. Rusët – (Kanë shumë qime)