Kap vajzën në lokal me të dashurin e ri, pak orë më vonë ndodh m.a.s.akra. Shuhet e gjithë familja

Nje djale i ri takoi rastesisht ish te dashuren e tij në një lokal e cila ishte e shoqëruar nga një djalë tjetër dhe atje kishte filluar zënka.

Pak ore me vone, në pesë të mëngjesit ai u shfaq në shtëpinë e saj dhe pas një debati u perzu nga babai i vajzës.

Kjo e shtyu te shkonte ne shtepine e tij ku ka marre armën e vëllait dhe më pas u kthye në shtëpinë e ish të dashurës së tij duke q elluar me b resheri nga jashte dritares.

Kështu ndodhi m a s akra: 25-vjeçari v rau vajzën, të dashurin e saj të ri dhe anëtarët e tjerë të familjes që ishin në apartament.

Pastaj shkoi në komisariat, vendosi a rmën në tryezë dhe tha: “Unë sapo v rava 5 persona”.

K rimi u konsumua në një vilë të vogël në një zonë banimi të qetë të Vordergrub, rreth orës 5 të së dielës. V iktimat janë ish e dashura e 19-vjeçarit vrasës, prindërit e saj, vëllai i saj 25-vjeçar dhe partneri i ri i ish-te dashures se autorit.