Kapën për f.yti policët, merret vendimi i papritur ndaj 6 ish deputetëve të PD

Policia ka marrë vendim dhe ka vepruar ndaj gjashtë ish-deputetëve të PD.

Ndaj tyre ka nisur procedim p.enal pasi kanë kundërshtuar me dh.unë forcat e policisë.

Mësohet se Prokuroria disponon pamjet që tregojnë sesi Flamur Noka se bashku me Enkelejd Alibeaj, Gent Strazimiri, Klevis Balliu, Xhemal Gjunkshi, Anton Frrokaj hyjnë me dh.unë në ambientet e Drejtorisë së Policisë Tiranë dhe veprojnë në mënyre të dh.unshme ndaj efektiveve të policisë.

Ne lidhje me këtë rast Prokuroria pranë Gjykatës se Shkalles së Parë, Tiranë, ka kryer hetime duke ngritur akuzë për veprën penale të Kundërshtim i punonjësit të policisë së rendit publik, kryer në përdorim të dhunës dhe në bashkëpunim.

Bëhet e ditur se ky hetim ka filluar pas protestës së dates 16 shkurtit.