Kapet lezhjani i tmer.shëm që kërkohej prej kohësh, ekzekutoi 3 persona dhe…

Një shqiptar është arr.estuar në Itali dhe do të ekstradohet në vendin tonë, ku është dënuar me bu.rgim të përjetshëm për një vras.je të kryer në vitin 1993.

Pas operacionit “Wanted 3” të kryer në bashkëpunim mes Interpol Tirana dhe Interpol Roma, Bardh Lula (Luli), i shpallur në kërkim, është vënë në pranga. Ai jetonte i fshehur në vendin fqinj, me dokumentacion të falsifikuar si shtetas boshnjak

Lula ishte dënuar nga Gjykata e Lezhës në vitin 1996 për vrasjen e tre personave në vitin 1993, shtetasit N.L., P.L. dhe M.L., për motive të dobëta.