Kapexhiu tallet me Arta Markun: Do arrestosh Pekën, Fevziun, Bushatin e Shkullakun

Artisti i karkaturës Bujar Kapexhiu në punimin e radhës ka satirizuar kryeprokuroren Arta Marku dhe urdhërin e saj për procedimin e atyre që nxjerrin në publik pjesë nga dosjet hetimore…

Punimi titullohet “Kërcënim demode”

Shikojeni:

Image