Kaq shpejt?! U prekën nga ko.ronavi.rusi,  zbulohet fati i Tom Hanks dhe gruas së tij

Ko.ronaviru.si ka treguar se nuk po kursen asnjë. Pak ditë më parë u mësua se aktori amerikan, Tom Hanks dhe e shoqja, Rita Ëilson u prekën ngë co.vid-19. Për sot zbulohet se ata kanë dalë nga spitali në Australi pasi kanë marrë trajtim për ko.ronavir.usin.

Të dy tani janë në vetëkarantinë në një shtëpi me qira. Hanks lajmëroi javën e shkuar se ka dalë pozitiv me ko.ronav.irus së bashku me të shoqen.

Aktori gjendet në Australi për të xhiruar një film mbi jetën e Elvis Presley. Të dy janë 63 vjeç.

Lexo edhe: