Kaq vite pas ndarjes nga Bora, ish burri i moderatores pranon diçka të t.me.rrshme: E bëjnë të gjithë

Vin Veli, një nga DJ më të famshëm në Shqipëri, ka qenë i ftuar në emisionin “Glamour Zonë”. Ai ka folur si për jetën e tij profesionale dhe atë personale.

I pyetur nga moderatorja nëse ka t.r.adhtuar ndonjëherë në jetë, ai përgjigjet me po dhe se të gjithë t.r.adhëtojnë.

Ester Bylyku: A ke tradhtuar ndonjëherë?

Vin Veli: Kam t.r.adhtuar dikur, në lidhjen time të dytë ndoshta.

Ester Bylyku: Të kapi partneria?

Vin Veli: Jo, nuk e di nëse e di apo jo, se tashi do ngatërrohen me njëra-tjetrën (qesh).  E them që kam t.radhtuar dhe shumë njerëz t.radhëtojnë.