“Kemi letra sa të dhjesim për 10 vjet”, kryeministri shkon në markete dhe vë duart në kokë nga ajo që sheh

Shumë postime dhe video janë bërë virale sidomos kur njerëzit zihen për letrat higjienike mes krizës së koronavirusit duke boshatisur raftet e ushqimeve dhe duke krijuar rezerva në shtëpi, për ditë më të vështira, që nuk dihet edhe sa do zgjasin në shumë shtete.

26204788-8134617-Mark_Rutte_was_filmed_telling_shoppers_there_is_enough_toilet_pa-a-27_1584707312596

 

Kryeministri i Holandës, Mark Rutte ka reaguar duke dhënë një mesazh qetësimi për qytetarët e tij.

Ai thotë se vendi ka rezerva të mjaftueshme letrash higjienike që zgjasin deri në 10 vjet.

Teksa ishte në një supermarket, ku qytetarët kishin zbrazur raftet nga produktet ushqimore dhe higjienike, Rutte tha se është i kënaqur që sheh raftet e mbushura me letër higjienike.

“Vendi ynë ka mjaftueshëm letër higjienike sa mund të zgjasë për 10 vjet. Mund të dhj..im të gjithë për 10 vjet”, tha ai.

26204942-8134617-image-a-29_1584707397859

26008692-8134617-Essity_in_Manchester_is_responsible_for_producing_30_per_cent_of-a-23_158471879958626008498-8115233-Jane_Fryer_went_inside_the_Manchester_toilet_roll_mill_to_find_o-a-38_1584323520385