“Kënaqej kur e shihte…i sillte edhe 20 burra në shtëpi që e bënin me të në forma nga më kafshëroret”Gjithcka nisi me një lidhje jashtëmartesore e shqiptares e cila dashuroi nje burre dhe nuk e mendoi se jeta do i shkonte kaq keq.Cataldo Pignataro, drejtor i Komisariatit të policise Corigliano Rossano, tregon se lidhja e dashurise midis vajzës me origjinë shqiptare dhe një burri, me kalimin e kohës i është kthyer në një m akth të vërtetë.Një marrëdhënie sentimentale u shndërrua në 10 vjet t ortura dhe dh unë me takime s eksuale edhe me burra të tjerë. Raste p ërdhunimi të v iktimës që arrinin edhe nga 20 burra njëkohësisht. Dhe mjete për praktika sa doma zokiste u gjetën në shtëpinë ku ndodhte t ortura prej 10 vitesh.

Pesë persona, u arrestuan nga policia e Cosenza dhe akuzohen për dh unë s eksuale në grup dhe zh vatje.

“Në shtëpi u gjetën gjithashtu mjete për praktikat s adom a zokiste”, tha prokurori.