Këngëtarja e njohur thotë diçka që nuk pritej për ato që sot nxjerrin sh.alë e gj.o.ks dhe…

Flaka Krelani është këngëtare e rrymës pop-rock dhe autore këngësh e njohura, e këtë javë ishte e ftuara e emisionit “Voilà”.

E pyetur nëse ka këngëtarë shqiptar që nuk dinë të këndojnë, dhe vokali i tyre përpunohet në studio këngëtarja u shpreh se: “Shumë pak ka këngëtar që këndojnë live. Është bërë shumë normale që nuk kanë zë, por dine të shesin veten shumë mirë si performues, por që tek ato nuk ka të bëje absolutisht vokali”.

Këngëtarja, e cila ka realizuar hite në 2018 është vetëm Dua Lipa, sipas Flakës.

E pyetur për ndonjë një rast në karrierën e saj ku ajo ka gabuar, Krelani i është përgjigjur se ka pranuar këngë të cilat nuk i janë përshtatur stilit të saj, por që në fund e ka zbukuruar zëri dhe stili i saj këngën.

Në aspektin personal kujtimi më i bukur është lindja e nipit të saj, ndërsa personi që ndjen mungesën shumë është babai i cili nuk jeton më.