Ofron vend të lirë/ Këngëtarja e njohur kërkon dikë për punët e shtëpisë, por ka këto kushte

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka shpallur një vend pune.

Megjithatë, ky vend nuk lidhet me karrierën e saj si këngëtare mirëpo me jetesën si çdo njeri tjetër.

Përmes rrjeteve sociale, ajo ka bërë të ditur se kërkon punëtorë për shtëpinë e saj.

Duket se Hadërgjonaj ka vendosur të qëndrojë më shumë në Kosovë këto kohë dhe dikush për shtëpinë i duhet.