Keni celularë të vjetër Motorola dhe Nokia?Ja sa mund të fitoni prej tyre

Nëse jeni të fiksuar të ruani gjërat e vjetra me të vërtetë keni fat.

Sipas studimeve, nëse ju keni disa nga modelet e vjetra të celularëve Nokia dhe Motorola atëherë mund të fitoni shumë para.

Faqja e internetit eBay ka vërejtur një rritje masive të çmimeve të pajisjeve teknologjike të viteve 80 dhe 90.

Ja cilët janë dhjetë celularët dhe shifrat që ofrohen momentalisht për to:
Mobira Senator -1,500 £
Motorola DynaTAC 8000X-250 £
Nokia 8800-300 £
Nokia 9000 Communicator-500 £
Motorola 3200-250 £
Motorola StarTAC 130-240 £
Nokia 8810-500 £
Nokia 8850-400 £
Nokia 7280-270 £