Keni garanci tek skadenca?! Jeni me fat që jeni gjallë, shihini se si mashtroheni çfarë ndodh

Ndërsa të gjithë blejmë produktet dhe ushqimet për familjet tonat, garancia jonë për atë që paguajmë garancia, data e skadencës dhe etiketimi me përbërësit e produkteve të caktuara. Por jo tashmë as tek kjo nuk do duhet të besoni më. Ato fshihen e shënohen si t’ju dojë qejfi shitëseve.

Këtë ka evidentuar edhe në këtë video blogeri i njohur Olti Curri. Ai na tregon se skadenca manipulohet lehtësisht. Me anë të disa videove në Insta-Story, Olti Curri tregon se sa e lehtë është që të fshihet data e skadencës dhe të zëvendësohet me një tjetër.  Mbi video blogeri shkruan: “Kaq lehtë duhet të hiqet data e prodhim/skadencës”.

Për më shumë shihni video: