Keni kohë pa bërë s.ek.s? E t.m.errshme ajo që po u ndodh me organizmin

Nese keni kohe pa kryer raport intim per cfaredo lloj aryse, ka nje sere pasojash ne trupin tuaj.

Njera nder to ka ndikim direkt ne libidon tuaj, thone ekspertet.

Marredhenia s.e.ksuale ka fuqinë për të përmirësuar gjendjen shpirtërore dhe madje një herë në javë mund të rrisë jetëgjatësinë.

Të mos kryerit të marrëdhënieve mund të ndikojë në trupin tuaj, në bazë të shëndetit tuaj, moshës.

Por nëse jeni në përgjithësi të shëndetshëm dhe keni ndaluar vetëm të bëni marrëdhënie për shkak të mungesës së partnerit ose zgjedhjes së ndërgjegjshme (dhe jo ndonjë arsye tjetër fizike), ka disa ndryshime që mund të përjetoni.

Ju mund të ndjeni ose një humbje të lëvizjes s.e.eksuale – ose një rritje në epsh!