Keni një makinë të tillë? Mos e shisni sepse nuk ua dini vlerën…

Makinat që ju keni mund të kenë një vlerë të madhe.

Sipas një studimi të bërë në Angli, shumë persona kanë nostalgji për automjetet e para që kanë patur dhe kërkojnë t’i blejnë sërish apo t’i koleksionojnë.

Nëse keni makina si më poshtë, nuk duhet t’i shisni.

Të tilla janë Mini Cooper e prodhimit të viteve 2001-2007, Rover 75 1999-2005, MG TF 2002-2005, Toyota MR2 2002-2006, Jaguar XJ 2003-2009, Ford Focus 1998-2004, Mazda MX-5 1998-2005, MG ZR 2001-2005, Citroen Saxo VTR/VTS 2001-2005, BMË Serie 5 E39 1996-2003.