Keni një patentë? Lexojeni menjëherë këtë njoftim që sapo doli

Një lajm i mirë vere. Patentat shqiptare, ato te modelit te ri, leshuar nga 24.01.2017 do te njihen edhe ne Itali, duke filluar nga data 8 shtator.

Lajmin e jep Drejtoria e Shërbimeve të Transportit Rrugor, duke njoftuar se njohja per konvertim e patentave mundesohet fale marreveshjes se perbashket, te qeverise te dy vendeve.

NJOFTIMI 

Muaji Gusht plot lajme të mira dhe lehtësira!

Për të gjithë bashkëkombasit tanë në Itali, mbajtës të modelit të ri të Leje Drejtimit (i lëshuar nga 24.01.2017), ju bëjmë me dije se ky model Leje Drejtimi do të njihet per konvertim nga shteti italian duke filluar nga 8 Shtatori 2019, falë marrëveshjes së përbashkët mes dy qeverive!🙏🇦🇱🤝🇮🇹