Kër.cënojnë studentët: Mos provokoni se do të…

Studentët nuk i kanë dhënë fund protestës dhe kanë paralajmëruar se nuk do të ndalen deri sa të plotësohen të gjitha pikat e tyre.

Ata gjithashtu janë shprehur që mos ti provokojnë pasi do të shtojnë edhe një pikë tjetër në kërkesat e tyre.

‘Mos të na provokojmë sepse përndryshe do të shtojmë edhe një pikë tjetër për largimin e ministres së Arsimit dhe ata e dinë se si ikin zyrtarët e korruptuar’, janë shprehur ata.