Kërkonin ndihmë, ngelën në mes të detit, i shpëtoi policia, por detaji sh.o.kues ishte ky

Kerkonin ndihme pasi rr.ezikonin te m.b.yteshin, ishin kapur pas disa pakove ne mes te detit qe iu shpetuan jeten, por nuk dinin c’kishin ato brenda.

Tre persona u gjetën nga rojat bregdetare në Kolumbi, në mes të detit dhe pa asgjë tjetër ku të kapeshin për të pluskuar, përveç pakove të k.o.k.ainës.

Tre burrat kishin më shumë se tri orë që përpiqeshin të mbijetonin në det, pa asnjë mjet shpëtimi e vetëm duke u kapur pas pakove të rreth 1265 kilogramëve k.o.kainë.

Rojat bregdetare u hodhën menjëherë litarë për t’i shpëtuar dhe pastaj u vunë p.rangat.