Këshilltarja e Erion Veliajt nxjerr format dhe më tepër…fotot e saj me bikini do ju heqin trurin

Juristja e njohur Arnida Capi ka nisur pushimet me rritjen e temperaturave.

Ajo ka zgjedhur qe disa momente te relaksit te saj ti ndaje ne rrjetet sociale.

Fotot qe ka zgjedhur te postoje ne Story jane vertet hot.

Ajo duket ne pozicione provokuese me rroba banje ne dukje material meshin, ne ngjyre te zeze.

Aktualisht ajo punon Këshilltare Ligjor e Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj.