Këto foto po na shokojnë, sapo u publikuan nga doktoresha Anika Dokle, ja ç’thotë ajo

Doktoresha gjinekologe në maternitetin e ri në Tiranë, Anika Dokle, ka habitur ndjekësit me fotot e publikuara në rrrjetin social Facebook. Në këto momente kur e gjithë bota është vënë nën ‘pushtetin’ e koronavirusin, doktoresha ka vendosur ta “pjekë” e ta shijojë.

Ka vendosur të bëjë qofte për drekë, dhe t’i japë formën gatimit nga duart e saj, të koronavirusit. Po ashtu, ka zgjedhur që pitet t’i bëjë në formën e të ‘shumërkuarve’ në këtë periudhë, maskave mbrojtëse.

o