Këto të brendshme u shiten në ankand për 5 000 dollarë. Do habiteni të kujt ishin

Këtë javë është zhvilluar dhe ankandi i lu.ftës së dytë botërore në Gjermani, ku sigurisht nuk mund të mos merrnin pjesë dhe sende personale të lidhura me Hitlërin.

Pjesë e këtyre sendeve ishin dhe një palë të brëndshme mëndafshi, që i përkisnin gruas së tij, Eva Braun.

Përpara se të bëheshin pjesë e ankandit, mbathjet e Eva Braun ishin pjesë e një koleksioni privat.

Blerësi i tyre gjithashtu ka blerë dhe një këmishë nate për 4000 dollarë, që i përkiste po bashkëshortes së Hitlerit.

Eva Braun ishte e dashura e Hitlerit, dhe më pas në 1945 ata u martuan. Një ditë pas martesës së tyre, Hitleri dhe Eva u vetëvr.anë.