Kini kujdes me s*ksin a.nal! Mjekët: Mund ta bëni gjithmonë në b**k*!

Praktimi i se.ksit an.al është shndërruar tashmë në të zakonshëm mes çifteve heterose.ksualë dhe homose.ksualë.

Por tani ekspertët po thonë se nëse keni një jetë normale, evitojeni. Një studim i rëndësishëm është bërë  së fundmi nga universiteti i Alabamas-s.

Studiuesit dolën në përfundimin se se.ksi a.nal është shumë i rre.zikshëm për disa arsye që lidhen me mungesën e vetëpërmbajtjes për sa i përket jashtëqitjes.

Në studimin e bërë u analizuan mbi 6150 të rritur dhe gjetën se 37% e grave dhe 5% e burrave kishin kryer të paktën një herë s.eks a.nal.

Madje ky studim sjell në përfundimin se personat që kryejnë s.eks anal vuajnë nga mos kontrolli i jashtëqitjes, ata nuk arrijnë ta kontrollojnë, dhe si pasojë e mos kontrollit të vetes ”ju shpëton si bebeve”.