Kjo është shenja më maniake e horoskopit

Virgjëresha i planifikon mirë të gjitha dhe i vë në vend të vetin.

Andaj për ta vlen të thuhet që janë shumë të saktë dhe shumë të kujdesshëm.

Tek Virgjëresha kurrë nuk do të shihni ndonjë lëshim, thjesht nuk ekziston mundësia që t’u ndodhë ndonjë gjë e tillë. Pasi planifikimi i mirë përbëhet nga ndarja dhe veçimi në pjesë të imta, në mënyrë që pa gabim të bëjnë diçka.

Në këtë drejtim në masë të madhe u vjen në ndihmë kujtesa.

Sepse kjo logjikë e fuqishme e inteligjencës i vë para shenjave të tjera, mirëpo shpesh i çon në konflikt me vetveten dhe me emocionet.

Virgjëreshat janë tmerrësisht të pabesueshme ndaj partnerit të tyre. Janë në gjendje që në çdo mënyrë të verifikojnë partnerin e tyre,madje edhe nëse kalojnë kufijtë e normales.