Kjo nuk pritej/ Cili prej profesioneve bën më shumë s.ek.s?! Ja rezultati sho.kues

Fermerët përgjatë Mbretërisë së Bashkuar duket se bëjnë më shumë se*ks sesa personat e çdo profesioni tjetër. Studimi i ri, i kryer nga kompania “LELO UK”, ka zbuluar se 33% e fermerëve bëjnë se*ks të paktën një herë në ditë.

Sipas hulumtimeve, kjo është më shpesh sesa ajo se sa shpesh bëjnë se*ks doktorët, arkitektët, avokatët apo berberët. Jo vetëm se fermerët kryesojnë listën e profesioneve që bëjnë më së shpeshti se*ks, por ata edhe e vlerësojnë veten me nota shumë të larta në dhomë të fjetjes. 67% e fermerëve kanë pohuar se janë të “mahnitshëm” në se*ks, krahasuar me 63% të doktorëve, 43% të arkitektëve dhe 40% të gazetarëve që kanë deklaruar njësoj.

Gjithashtu shumica e fermerëve kanë pohuar se asnjëherë nuk e aktrojnë orga.zmën.