Kjo nuk pritej kaq shpejt/ Firmoset urdhri në këto kohë COVID, studentët marrin lajminTashmë është zyrtare. Ministrja e re e Arsimit, Evis Kushi, ka firmosur vendimin që thotë se Viti i ri akademik do të fillojë më 2 nëntor.Ministria i ka bërë thirrje institucioneve publike të arsimit të lartë që të dërgojnë listën e studentëve të regjistruar sipas programeve të studimit dhe fakulteteve përkatëse.