Klientët ankoheshin, bankomati nuk nxirrte më para. Kur banka e hapi, shqyen sytë nga ajo që gjetënA e keni menduar ndonjëherë se çfare ndodh brenda nje bankomati nese ai nuk nxjerr me kartmonedha?Nga India na vjen pergjigja. Disa kliente ishin ankuar se një bankomat kishte probleme me nxjerrjen e parave, ndaj banka dergoi teknikët që e hapën për të parë se çfarë e shkaktonte problemin.Më shumë se 13 mijë dollarë ishin bërë copash, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit.

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish, pasi klientët u ankuan se ATM kishte probleme dhe nuk nxirrte paratë.