Ko.ronavi.rusi ‘pushton’ Korçën, aj ç’po ndodhE rëndë situata edhe në zonën e Korçës.  Ministria e Shëndetësisë, raportoi ditën e sotme 11 raste pozitiv për COVID-19 në qytetin juglindor.Mësohet se ka rezultuar pozitiv për ko.ronav.irus një mësues dhe një infermier.Ndërkohë ditën e sotme u raportuan rekord viktimash, ku 7 pacientë humbën jetën nga COVID-19, ndërsa rezultuan pozitiv 284 persona.