Ko.ronavir.usi/ ” Më e keqja nuk ka ardhur akoma”, shikoni parashikimin bo.mb.ë të OBSH

Një tjetër deklaratë bo.mbë dhe shumë pesimiste ka ardhur nga Organizata Botërore e Shënderësisë në lidhje me pandeminë e kor.onaviru.sit.

“Më e keqja nuk ka ardhur akoma. Më vjen keq ta them, por me këtë mjedis dhe me këto kushte, kemi fr.ikë nga më e keqja. Një botë e ndarë ndihmon që ko.ronavi.rusi të përhapet. Pandemia e ko.rona.virusit ështe ende larg nga fundi. Normaliteti i ri është që do të bashkëjetojmë me virusin. Në muajt e ardhshëm do të na duhet edhe më shumë rezistencë, durim dhe zemërgjerësi”, ishin fjalët e kreut të OBSH-së Tedros Adhanom Ghebreyesus.